Kontakt

Bøgerne sælges privat. Det betyder, at de sælges på samme måde, som hvis jeg havde sat dem i Den Blå Avis eller i Gul&Gratis – og det sker såmænd også ind i mellem. Du er velkommen til at surfe rundt – naturligvis, men du er også velkommen til at sende en mail med forespørgsel på en bestemt eller flere bøger.

Bestilling:
Jeg har ikke investeret i en ‘digital indkøbskurv’, så bestillinger foregår mere ‘primitivt’.

Brug  bestillingsformularen her på hjemmesiden eller skriv direkte til benny@antikvariataros.dk  Du er også velkommen til at ringe på tlf. 8627 3548 – 2870 4048, hvis det passer dig bedre.

Derefter vil jeg sende en mail tilbage med en samlet pris inc. forsendelsesomkostninger med Post Danmark eller et af de ny distributionsselskaber. Omkostningerne er typisk portoen og 10 kr. til pakkemateriale m.m. Post Danmark beregner sig ganske pæne takster, og det kan betyde, at selve forsendelsen er dyrere end bogen/bøgerne. Jeg vil derfor tilbyde gratis forsendelse, hvis den samlede bestilling overstiger 350 kr. Så kan det lade sig gøre, så det også er acceptabelt for mig.

Betaling:
Betaling foregår nemmest ved hjælp af Mobile Pay eller over netbank. Du får besked om, hvilket telefonnummer eller kontonummer beløbet skal indsættes på, og så snart betalingen er registreret, vil bogen/bøgerne blive afsendt. Vær opmærksom på, at alle bestillinger over 350 kr. sendes fragtfrit, så er du interesseret i flere ting,  kan det svare sig at lave en samlet bestilling.

Fortrydelse:
Det er helt i orden at fortryde dit køb. I så fald returnerer du blot bøgerne, hvorefter jeg returnerer betalingen. Men du skal dog selv betale forsendelsen tilbage.

God bog-jagt.
Benny Aros

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *