Storm P.

Storm P. , 3×13, Fischers Forlag 1952

Asger Fischer har udvalgt disse tre små bøger: “Storm i en Nøddeskal”, “Den omvendte Verden” og “Storm, Grog, Krølle, Tot”. Indlagt i kassette med brugsspor, lille format – 60 kr.

Robert Storm Petersen, Hu – hej – sikke Tider! Nye historier. Branner 1947, 1. udgave

12 gode historier, skrevet og illustreret som vi gerne vil huske Storm P., God stand, omslag med lidt brugsspor , 124 s. – 80 kr.

Storm P. I Tonernes Verden og 48 andre Fortællinger, Branner og Korch 1967, 3. oplag

Udsendt som en del af 4-bindsserien Storm P.´s samlede Fortællinger. Rift i smudsomslaget, men selve bogen er i god stand. 272 s. -75 kr.

Storm P. og julen, Storm P. -Museet og Forlaget Sesam 1986

God stand, tværformat, 31 s. – 70 kr.

Storm P.  Mindealbum 1949, Branner og Korch

Stort tværformat, pæn stand – 90 kr.

Skottehistorier, Carit Andersens Forlag u.å.

Skottehistorierne er ikke Storm P.´s , men han har givet flere af dem en ekstra facet med sine tegninger. God stand,  – 60 kr.

Poul Carit Andersen, Storm P. Peter og Pings rejse jorden Rundt, Carit Andersens Forlag 1974

Peter  Vimmelskaft og PIng finder ud af , at de vil jorden rundt i en undervandsbåd. Det går selvfølgelig  galt, og de oplever i stedet en række farlige eventyr ved menneskeædere, indianere, nordpolsfarere med mange flere. Og nummermanden sørger for, at der er orden i  rækkefølgen.  Omslag med brugsspor. Indbundet i pap, 60 s. – 90 kr.

Poul Carit Andersen, Livet er en gåde, Carit Andersens Forlag 1973

Storm P. fik ikke selv skrevet sine erindringer. Han har haft for travlt med alt det han i øvrigt tegnede og skrev. Men det gjorde hans gode ven og forlægger så. De er udkommet i to bind, Dette er bind nr. 2, men  det kan sagtens stå alene, til man  falder over bind 1 . 208 s. – 70 kr.